Jarri Van der Haegen | Poppunt Sessions
Menu

Jarri Van der Haegen

Disco Naïveté: blogger turns manager

Van parttime blog tot fulltime business: Disco Naïveté. Met deze buzz blog zette Jarri Van der Haegen in 2009 zijn eerste stappen in de muziekwereld. Zeven jaar later is Disco Naïveté uitgegroeid tot een van de meest gegeerde stamps of approval in de wereld van de kwaliteitspop.

Disco Naïveté focust zich op internet pop: Jarri ontdekte bijvoorbeeld Lana Del Rey en Years & Years lang voor de rest van de muziekpers dat deed. Zijn oor voor talent leverde Jarri naam, faam en zo’n 14.000 volgers op Twitter op. Hij werd geprezen door The New York Times voor zijn selectiekunsten en werd zelfs uitgenodigd om bands voor te stellen op SXSW, het Texaanse showcasefestival. Met zijn wereldwijde connecties is Jarri dus de geknipte persoon om onze session over tegendraadse pop te cureren.

Disco Naïveté barstte uit zijn voegen en vandaag de dag is Jarri niet enkel meer een blogger, hij is ook een music consultant, manager van ondermeer Tsar B, WWWater en Felix Pallas én label manager en A&R van zijn eigen Disco Naïveté label. Samen met Charlotte Adigéry (WWWater) neemt hij Ed Horrox, Hannah Diamond en een paar koude pintjes mee, dus wij vinden ‘m alvast een toffe pee.