Colin H. Van Eeckhout | Poppunt Sessions
Menu

Colin H. Van Eeckhout

Amenra / Church of Ra

Je kent Colin H. Van Eeckhout waarschijnlijk van de Kortrijkse post- en sludgemetalband Amenra. Daarnaast brengt hij ook akoestische optredens met zijn soloproject CHVE.​​ Managers, bookers en andere geldwolven dalen maar beter niet neer in de onderwereld van deze doe-het-zelver. Tenzij je eeuwige verdoemenis als een extralegaal voordeel kan beschouwen.   

Met Amenra neemt Colin zijn publiek mee in een donkere onheilspellende wereld. De naam verbindt het Bijbelse Amen met de Egyptische god Ra. Een duistere band met een eigen visie op moraal en het leven dus. Amenra heeft een fandom (of schimmenrijk?) dat genoeg zielen telt om zowel Europa als de States in vuur en vlam te zetten.

Samen met de andere bandleden richtte Colin ook de Church of Ra community op. In dit olijk onderonsje werken ze artistiek samen met de saters van ondermeer Oathbreaker en The Black Heart Rebellion. Naast professionele Hades is deze man ook zijn eigen booker, accountant en artistiek directeur. Speciaal voor jullie hebben we de duivel uit Colin gedreven, zodat hij je met de glimlach op zijn interessante parcours meeneemt. Vermijd kerkhoven op de terugweg!