Charlotte Adigéry | Poppunt Sessions
Menu

Charlotte Adigéry

WWWater zet pop op zijn kop

Met WWWater bewijst Charlotte Adigéry dat ze naast zingen ook best een potje kan producen. Op haar EP ‘La Falaise’ laat de Gentse met Caraïbische roots minimalistische electronica en haar eigen hypnotiserende stem in elkaar overvloeien. Eerder dit jaar bracht ze als Charlotte Adigéry al haar gelijknamige debuutplaat uit op het welbekende DeeWee label van Soulwax.

Voor Charlotte begon het allemaal als achtergrondzangeres voor Arsenal en Baloji. Zo zong dit woelwwwater zichzelf in de kijker van de Dewaele broers en kreeg ze van hen het voorstel om een track in te zingen voor de film ‘Belgica’ van Felix Van Groeningen. Dat allemaal nog voor ze goed en wel was afgestudeerd aan de PXL poprockschool. Chique madame, die Charlotte!

Charlotte zal de session in Het Depot samen met haar manager Jarri Van der Haegen (Disco Naïveté) cureren. Ze vertelt ondermeer hoe ze voor haar projecten een eigen, tegendraadse sound bereikt, zowel live als in de studio. Zet je schrap en laat je meenemen op haar journey to the Hall of Fame. Het water loopt ons alvast in de mond.