Poppunts jongste telg: de Poppunt Sessions | Poppunt Sessions
Menu

Poppunts jongste telg: de Poppunt Sessions

Hier zijn ze dan: de Poppunt Sessions. Vier verschillende sessies in vier verschillende zalen, boordevol met alles wat rond muziek draait. Verwacht je aan een show vol insights, inspiratie en muzikaal spektakel. Maar ook nog zoveel meer. 

Omdat we weten dat agenda's tegenwoordig overlopen van de repetities, concerten, afspraakjes met je partner en bezoekjes aan de bomma, komen we nu met vier verschillende sessies. Sessies waarin we muziek tot op de kleinste bout gaan ontleden, samen met de beste mecaniciens uit de branche, zeg maar. 

Music inside out. Dat is de rode draad die deze vier verschillende sessies verbindt. (Inter)nationale artiesten, programmatoren, muziekbloggers, labelbonzen en producers, allemaal doen ze hun tips en tricks uit de doeken voor jou. Kortom alles wat muzikanten én muziekprofessionals nodig hebben om hun blik op de (inter)nationale music scene bij te spijkeren. En dan hebben we het nog niet over de straffe live performances die het geheel aan elkaar zullen rijmen. Neem alvast je agenda er even bij.

De vier sessies zullen achtereenvolgend plaatsvinden in de Muziekodroom (16/11), de Ancienne Belgique (23/11), muziekcentrum Trix (25/11) en Het Depot (29/11). De sessie van 25/11 in Trix wordt zelfs een heuse XL Session, waar je al tijdens de namiddag terecht kan voor feedback- en business-sessions en waar we ook een producerlab op poten zetten. Bovendien kan je na de XL Session gewoon gratis en voor niets blijven zitten en de finale van De Zes meepikken.

Wil je op de eerste rij staan wanneer we met nieuws komen? Hou dan zeker deze website in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief, meld je aan voor de Poppunt Sessions-special of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram