BOSS bestaat 40 jaar en jij kunt gear winnen! | Poppunt Sessions
Menu

BOSS bestaat 40 jaar en jij kunt gear winnen!

BOSS bestaat dit jaar exact 40 jaar en om dat te vieren, geeft Roland pakketten weg met heuuule mooie gear. Als je gitarist bent, is de kans groot dat je ooit wel eens een BOSS-pedaal hebt gebruikt, en nu krijg je de kans om je collectie uit te breiden. Gearsluts, unite!

Roland geeft 1 unieke Compact Pedal 40th Anniversary Box Set weg. 'Uh, wat?' horen we je zeggen. Wel, de box set is een uniek limited edition herdenkingspakket, met een eenmalige heruitgave van de OD-1 Overdrive, PH-1 Phaser en SP-1 Spectrum. Van dit pakket worden er slechts 1500 geproduceerd, en jij kunt een van de lucky ones zijn.

Je maakt ook kans op een BOSS KATANA-MINI Gitaarversterker of GT-1(B) Effects Processor. Klinkt dat je allemaal als (gitaar)muziek in de oren? Doe dan mee aan de wedstrijd!

Als je zo'n vintage effectpedaal zou winnen en geen flauw idee hebt wat je er mee moet aanvangen, dan kom je best eens langs tijdens onze XL Session in TrixTom Barbier komt immers een workshop geven over de ins en outs van pedalboards. En terwijl je er dan toch bent, kun je ook meteen komen luisteren naar synthwizard Ozan Bozdag. Tickets kun je hier bestellen!