Info | Poppunt Sessions
Menu

Info

Over

Agenda’s in aanslag! November wordt dé maand voor elke muzikant, muziekfreak of music creative. In maar liefst vier (drie avonden en één namiddag) Poppunt Sessions halen we muziek van onder de motorkap vandaan. Kleppers uit alle hoeken van de muziekwereld ontleden er voor jouw ogen en oren de muzikale, zakelijke en creatieve aspecten van muziek (maken). Voor inzicht en inspiratie kan je achtereenvolgens terecht in de Muziekodroom (Hasselt, donderdag 16/11), de Ancienne Belgique (Brussel, donderdag 23/11), Muziekcentrum Trix (Antwerpen, zaterdag 25/11) of Het Depot (Leuven, woensdag 29/11).

Tickets

Aan de kassa betaal je €13, maar dat kan ook goedkoper. Bestel je tickets online en kies de formule die jou het beste past:

Heb je het nu al veel te druk en is één sessie genoeg voor jou? Online betaal je €10 voor één sessie (€10 per ticket).

Kan je niet kiezen tussen twee sessies? Geen probleem, je betaalt online €18 voor twee kaartjes (€9 per ticket).

Je wilt niets liever dan alle sessies bijwonen, maar je kan net die ene dag niet? Koop gewoon drie tickets voor €24 (€8 per ticket).

Je kan maar geen genoeg krijgen van de knowhow die te rapen valt op de Poppunt Sessions of je hebt een enorme FOMO. Da’s dan €28 voor vier sessies alstublieft (€7 per ticket).

Kom je met tien of meer personen? Dan kan je genieten van 15% groepskorting.

Locaties

Aftrappen doen we op donderdag 16 november (20:00 - 22:30) in de Muziekodroom in Hasselt, Bootstraat 9. Alle praktische info over deze zaal staat netjes uitgelegd op de website.

Een week later (donderdag 23 november van 20:00 tot 22:30) staan we al in de Ancienne Belgique op de Anspachlaan 110 te Brussel. Hoe je daar best geraakt met de fiets, de auto of het openbaar vervoer, dat vind je hier.

Op zaterdag 25 november (12:30 - 19:00) komen we met een heuse XL Session waar je je al vanaf de namiddag kan laten onderdompelen in de wonderen van de muziekwereld. Plaats van afspraak: Muziekcentrum Trix, Noordersingel 28-30 in Borgerhout. Klik hier voor meer informatie over Trix. Interessant detail: je kan in de avond gewoon (gratis) blijven hangen voor de finale van De Zes, die om 20:00 begint.

We eindigen op woensdag 29 november (20:00 - 22:30) in het Leuvense Depot, vlakbij het station gelegen op het Martelarenplein 12. Praktische vragen over deze locatie? Klik dan hier!

Nog eens alles op een rijtje:

donderdag 16 nov - Muziekodroom, Hasselt (20:00 - 22:30)
donderdag 23 nov - Ancienne Belgique, Brussel (20:00 - 22:30)
zaterdag 25 nov - Trix, Antwerpen (12:30 - 19:00)
woensdag 29 nov - Het Depot, Leuven (20:00 - 22:30)

Blijf op de hoogte

Stay up to date over de Poppunt Sessions via de Poppunt Sessions-nieuwsbrief, volg ons op Facebook, Twitter of Instagram of hou deze site in de gaten.

Over Poppunt

De Poppunt Sessions zijn een project van Poppunt in samenwerking met de Ancienne Belgique, Muziekcentrum Trix, Het Depot en Muziekodroom.

Poppunt is het aanspreekpunt voor muzikanten, dj’s en producers en zet zich elke dag in om het leven van muzikanten en dj’s interessanter en aangenamer te maken. Zo kan je bij Poppunt elke dag terecht voor gratis advies over muziek maken en alles wat daarmee te maken heeft: of je nu beginner of pro bent, metalhead, folkie, rocker, dj of producer. Ben je eerder op zoek naar podiumkansen, airplay of recensies? Dan kan je terecht op vi.be, Poppunts kansenplatform.

Contact

Poppunt
Bloemenstraat 32
1000 Brussel
T: 02 504 99 00
M: info@poppunt.be

Pers

Ben je journalist en heb je vragen over de Poppunt Sessions of Poppunt, of wil je een persaccreditatie aanvragen? Mail tessa@poppunt.be.